Datum / Čas
Date(s) - 09.03.2016
17:30 - 20:30

Lokacija
Skupina Primera, d.o.o.

Avtor
Zala Bricelj


Delavnico bo vodila Zala Bricelj, NLP Praktik, trenutno opravlja izobraževanje za NLP Master Coach.

IZKUŠNJE

Zala Bricelj na področju marketinga in IKT deluje že 10 let. V podjetju URLA kot digitalna strateginja in specialistka za uporabo sodobnih tehnologij za nastop na spletu in družabnih omrežjih, posameznikom in podjetjem pomaga pri pripravi digitalnih strategij, kampanj in znamčenja za potrebe (korporativnega) komuniciranja, marketinga in trženja. V pretekli karieri je na področju marketinga, raziskovanja uporabniških izkušenj in razvoja rešitev in aplikacij delovala v podjetjih BASF, IBM in Halcom. V sodelovanju s Safe.si je certificirana predavateljica varne rabe interneta, mobilne tehnologije in spletnih orodij za otroke, mladostnike in starše. Prek izobraževanja MOOC je med 2013 – 2015 pridobila certifikat za Design Thinking, Decision Quality, Decision Skills, Storytelling For Change, Creativity – Music For My Ears in Trends in ePsychology. Je tudi NLP Praktik in trenutno opravlja izobraževanje za NLP Master Coach.

VSEBINA

Dobrodošli v dobi digitalne povezanosti!

Naša sedanjost se spreminja z izjemno hitrostjo, predvsem s hitrim razvojem tehnologije, kognitivnega računalništva in inovativnih rešitev, ki so pogojene s spremenjenimi navadami posameznikov in potrošnikov.

Naša vsakdanjost je postala doba 24/7/365 in 360 stopinj povezanosti, dostopnosti in »vklopljenosti«, ki od posameznikov, podjetij, organizacij in znamk terjajo nove načine komuniciranja, podajanja in sprejemanja informacij, predvsem pa razumevanje novih navad in vedenja potrošnikov, ki narekujejo nove načine komuniciranja in dostopanja do posameznikov oz. odjemalcev.

V sodobnem okolju, kjer smo vsi posamezniki postali tako na eni strani prejemniki in na drugi strani tudi odjemalci informacij in vsebin, so postala pravila komuniciranja, trženja, prodaje, marketinga in predvsem dostopa do občinstva drugačna, nenapisana in se spreminjajo z veliko hitrostjo.

CILJI

– Kaj pomeni doba digitalne povezanosti in kakšne spremembe prinaša za posameznika in podjetja?
– Kakšna je spremenjena vloga učinkovite komunikacije v dobi t.i. shared (deljene) ekonomije in digitalne prekinitve/motnje (disruption)?
– Zakaj je potrebno, da se uspešno pozicioniramo na t.i. digitalnem zemljevidu in kako nam lahko pomagajo znanja NLP?

DELAVNICE V 2016

Sreda, 6. 4. 2016, Janja Bone: Zvezdna vadba za telo, um in čustva
Četrtek, 5. 5. 2016, Janko Lah: Kako dosežem, kar želim?
Torek, 7. 6. 2016, Mila Božič: Samokoučing za razvoj poslovnih timov
Torek, 6. 9. 2016, Maja Novak: Spletno oglaševanje in pisanje besedil
Četrtek, 6. 10. 2016, Tea Smonker: Kreiranje pozitivnih čustvenih stanj
Sreda, 9. 11. 2016, Boris Toplak: Nove spretnosti – hitro in zabavno! (učenje z orodji NLP)
Torek, 6. 12. 2016, Staša Florjančič: NLP in mladostniki

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor