Datum / Čas
Date(s) - 06.12.2016
17:30 - 20:30

Lokacija
Candor-Dominko, k.d.

Avtor


IZKUŠNJE

Staša K. Florjanič ima dolgoletne izkušnje dela z mladostniki, ki jih poučuje ekonomske predmete in angleščino na Srednji gradbeni, geodetski in okoljevarstveni šoli. Za dijake organizira tudi delavnice NLP, da bi z njimi delila močno sporočilo o človekovih zmožnostih in možnostih v svetu, v katerem se ljudje prepogosto počutimo nemočni. Predaja jim znanja, kako upravljati s svojimi stanji, biti uspešen pri doseganju svojih ciljev, razvijati veščine učinkovite komunikacije in graditi dobre medsebojne odnose.

VSEBINA

  • Katera znanja nam pomagajo dobro odigrati vlogo starša/učitelja?
  • Kako mladostnika naučiti uspešnega soočanja z življenjskimi izzivi?
  • Kako mu pomagati razpreti krila?

CILJI

  • Ozavestili bomo znanja, ki jih je pomembno deliti z mladostniki, da jih usmerimo na zavestno pot osebnostnega razvoja, udejanjanja svojih potencialov in harmoničnih odnosov.
  • S praktičnimi primeri in vajami bomo spoznali, kako mladostniku pomagati pri soočanju z izzivi, kot so testi, izpiti, nastopi, problematični odnosi, neželena čustvena stanja in navade.

PRIJAVA IN ČLANARINA

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor