Datum / Čas
Date(s) - 07.06.2016
17:30 - 20:30

Lokacija
Candor-Dominko, k.d.

Avtor


Delavnico bo vodila dr. Mila Božič, MBA, dipl. ing. farm.

IZKUŠNJE

Mila Božič je direktorica in ustanoviteljica Inštituta BE-i (za poslovno odličnost in inovativnost). Svoje znanje in vodstvene izkušnje redno nadgrajuje tako na področju poslovanja in voditeljstva, kot pri razvoju ekspertov in inovatorjev ter pri vzpostavitvi sistemskega vodenja inovacij. Deluje kot akreditiran poslovni kovč za vodstvo in time (Executive Coach, AC*), certificirana je tudi za kovčing inovatortjev. Izvaja projekte tako v gospodarstvu, kot v javnem sektorju, v tujini in doma. Aktivno sodeluje v številnih profesionalnih združenjih (AC, EHFF, EFQM, ISPIM, SZKO, SNLP…) z vztrajnim prenosom znanja in veščin iz prakse za prakso. Spodbuja dvig odgovornosti, samostojnosti in samomotivacije različnih profilov vodij in strokovnjakov s povdarkom na timskem so-ustvarjanju. Je registriran raziskovalec, s več kot 120 strokovnih in znanstvenih objav; predavanj izvedenih delavnici in razvojnih projektov niti ne šteje.

(*Ref.- http://www.associationforcoaching.com/member_search/ind/585/?ac=INT )

VSEBINA

  • Pri samokovčingu s kolegi v timu ugotavljamo kaj se nam dogaja in kako se odzivamo v različnih poslovnih situacijah
  • Skupaj se odločamo o prioritetah, spoznavamo ovire in iščemo primerne odzive in rešitve
  • Poglabljamo zavedanje o zmožnostih, spodbujamo samodisciplino  ter kolektivno moč odločanja
  • Utrjujemo vzdušje sodelovanja, izboljšujemo medsebojne odnose in razvoj sodelavcev
  • Izboljšujemo samo-vrednotenje, občutek povezanosti ter ustvarjalne moči vodstvenega tima

CILJI

  • Spoznali bomo strukturiran pristop, ki nam v kratkih 1.5h delavnicah omogoča redno skupinsko soustvarjanje po pristopu ( CO-CoachingOurselves, prof. Henrija Mintzberga)
  • Skupaj bomo poiskati odgovore na jasno zastavljena vprašanja (na vzorčnem primeru teme CO)
  • Povečali spoznanje o lastnih zmožnostih in sidranju kolegialne podpore in timskega duha za sprotno odpravljanja negativnih silnic delovnega okolja
  • Aktiviranje modela proaktivnega voditeljstva z vključevanjem vseh razpoložljivih talentov na optimalnem reševanju poslovnih izzivov v dejanskem okolju

 

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

 

Dodaj odgovor