Datum / Čas
Date(s) - 06.04.2016
17:30 - 20:30

Lokacija
Skupina Primera, d.o.o.

Avtor
Janja Bone


Delavnico bo vodila Janja Bone, del. ter., NLP coach,  trener čuječnosti.

IZKUŠNJE

Le tisto, kar izkusimo, lahko postane del nas:  športnica, mama, babica, partnerka, prostovoljka, rekreativka, terapevtka, svetovalka, državljanka, raziskovalka …, izkušnje, ki so se nabirale skozi celo življenje.  Janja je končala študij delovne terapije.  Ker jo formalna znanja niso zadovoljila, jih je nadgrajevala s študijem Waldorfske pedagogike, bodyworka (klasična masaža in refleksoterapija, šiatsu, kraniosakralna biodinamična terapija) in neakademskimi psihološkimi pristopi (NLP, čuječnost, spiritualna psihologija, šamanizem). Izobraževala se je doma in v tujini (Velika Britanija, Avstrija, Švica, Belgija, Brazilija). Prav vsa potovanja so potrdila njeno prepričanje, da smo lahko zdravi in da obstajajo načini, ki nam zdravje in dobro počutje dejansko omogočajo. V svojem delu je največkrat ubirala še neprehojene poti ter razvila avtorski bodymind pristop do zdravja. Je avtorica priročnika »Zvezdna (telo)vadba, z mislimi in s telesom do vitalnosti in zdravja«, ki vsebuje bistvena izhodišča za bodymind delo tako na sebi  kot za druge. Vsak je zvezda, ki lahko sveti zase in za druge. Gibanje lahko postane sredstvo osebnega napredka. Akcija velja. Vse ostalo je le bob ob steno.

VSEBINA

Bodymind vadba – načela; drža telesa;  telo in fleksibilnost;  testi moči in gibljivosti;  letni načrt za vadbo;  kratka zvezdna vadba;  vaje mimogrede in vaje za pisalno mizo – ohranjanje gibljivosti malih sklepov, B.O.B. reakcija.

CILJI

Uvod v  bodymind vadbo; motiviranje za  nežno in prijazno aktiviranje spečih potencialov preko telesnih zaznav;  razvijanje zaznave in pozornosti;  vodena vadba za udeležence.

DELAVNICE V 2016

Četrtek, 5. 5. 2016, Janko Lah: Kako dosežem, kar želim?
Torek, 7. 6. 2016, Mila Božič: Samokovčing za razvoj poslovnih timov
Torek, 6. 9. 2016, Maja Novak: Spletno oglaševanje in pisanje besedil
Četrtek, 6. 10. 2016, Tea Smonker: Kreiranje pozitivnih čustvenih stanj
Sreda, 9. 11. 2016, Boris Toplak: Nove spretnosti – hitro in zabavno! (učenje z orodji NLP)
Torek, 6. 12. 2016, Staša Florjančič: NLP in mladostniki

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor