Datum / Čas
Date(s) - 11.11.2015
18:00 - 20:00

Lokacija
Skupina Primera, d.o.o.

Avtor


Delavnico bo vodila Darja Zorko Mencin, NLP trener (IANLP) in NLP mojster Coach (INLPTA).

IZKUŠNJE:

Je magistra neprofitnih organizacij in oseba z veliko pozitivne energije, rada dela v motiviranih, zagnanih in angažiranih ekipah in tudi s posamezniki. Deluje kot izkušena trenerka Taquion, NLP trener (IANLP), NLP mojster Coach (INLPTA), je izkušena izvajalka Eriksonove hipnoze, ontološki coach, Mastermind, certificirani profesionalni osebni in poslovni ACC coach, podjetniška svetovalka, moderatorka skupinskih procesov, vodja in promotorka mednarodnih projektov. Njene ključne osebnostne lastnosti, kot so iznajdljivost, odprtost in odločnost, so ji pomagale, da je naredila premik v svoji notranjosti in tako pridobila dodatne poslovne in življenjske izkušnje. Ima izjemne praktične mednarodne izkušnje, saj je delala in živela v petih različnih državah. Po Malti, Turčiji, Indiji in Švedski je trenerske izkušnje dodatno pridobila v zadnjih štirih letih življenja v  Argentini. V tem obdobju je sodelovala s partnerji v Peruju, Braziliji, Urugvaju, Panami, Kolumbiji in Paraguaju. Njena delavnica je bila izbrana za eno od najboljših na mednarodni konferenci PCE 2014 v Buenos Airesu.

VSEBINA:

Naš potencial je veliko večji, kot si kadarkoli sploh predstavljamo. Kot praktičen primer bo predstavila uporabo modela skupnega jezika povezanosti za osebnostni razvoj posameznikov pri spopadanju z izzivi v vsakdanjem življenju, ki ga je spoznala v Argentini. Na osebni ravni boste ozavestili ključne elemente upravljanja labirinta povezanosti pri raziskovanju samega sebe, na osnovi tega preizkušenega modela je odkrivanje lastnih zakladov prava dogodivščina. Na preprost način boste pridobili izjemen vpogled v različnost delovanja razvoja samega sebe na podlagi izhodišč NLP. V tem procesu boste spodbudili veliko notranjih moči in zanimivih spoznanj, energijo, razsežnost prilagodljivosti in svežino ter motivacijo, kar pomeni, da boste ustvarili takšno resničnost, kot si jo želite in ki vas podpira iz globine vaših prepričanj.

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 75 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor