Datum / Čas
Date(s) - 20.01.2016
17:00 - 19:00

Lokacija
Mestni muzej Ljubljana

Avtor


Delavnico bo vodila Nevija Božič, NLP Praktik, NLP Coach Praktik (INLPTA), High Growth Coach, Professional Coaching Akademija.

 

IZKUŠNJE

Prepričana je, da je osebni pristop pri delu z ljudmi,  ključnega in učinkovitega pomena.  Predvsem rada dela z mladimi, tako na usmerjanju na razne izmenjave v tujino, kamor je študente v okviru predpristopnih EU programov na zasebnih in javnih visokošolskih zavodih učinkovito usmerjala že od leta 1998, do danes, ko jih omogoča vpogled vase, s pomočjo kariernega svetovanja in coachinga.

Lastno dejavnost bogati s svetovanjem na področju pridobivanja nepovratnih EU sredstev, z izvedbo raznih usposabljanj doma in v tujini, z organizacijo angleških uric za predšolske in šolske otroke ter s coachingom. S partnerji iz tujine je izvajala EU VŽU Grundtvig projekt »Spretnosti in znanja za odgovorno usposobljene starše”, zaključila je tudi dva ESS projekta Po kreativni poti do praktičnega znanja: »Razvoj inovativnih pristopov k zgodnjemu učenju tujega jezika« in »Skozi gibanje do tujega jezika«, kjer je bila sedem mesecev mentorica desetim študentom.

Naravna je k stalnemu pridobivanju novih znanj in veščin, ter uporabnih mednarodnih orodij in metod za osebno in strokovno rast. Mednarodno je licencirana na področjih Teorije zavedanja odnosov (orodje Strength Deployment Inventory I in II, s katerimi prepoznamo lastno notranjo motivacijo, se soočamo s konflikti, izboljšujemo odnose ter izboljšamo učinkovitost ekipe) in Mednarodnega projektnega managementa (IPMA).

VSEBINA

Posamezniki, tako mladi, kot tudi številni odrasli se neradi srečujemo s procesom odločanja o nadaljnji poklicni in karierni poti.

Vprašanja kot so:
V katero srednjo šolo naj grem po osnovni šoli?
Kam po srednji šoli?
Ali bo izbrano izobraževanje ustrezno zame?
Kakšno delo bom opravljal po pridobljeni izobrazbi?
Ali me bo to delo veselilo?
Bom pri opravljanju dela uspešen, ustvarjalen, bo delo zadovoljevalo moje interese?
Kako lahko svojo obstoječo karierno pot spremenim, jo dopolnim, nadgradim?
Kam in na koga se lahko obrnem za pogovor, pomoč in usmeritev, ko sem v dvomih?

Vsa ta vprašanja nas vodijo po poteh in v procese, ki lahko odločilno vplivajo na naš nadaljnji ali obstoječi poklicni in karierni razvoj, ter nas ženejo za še bolj poglobljenim vpogledom vase, skozi katerega osvetlimo:
Kakšni so moji darovi?
Kaj je moje poslanstvo?
Za kaj sem poklican?
Kaj si v življenju želim početi?
Kakšen želim biti?
Kaj je moja odgovornost?

Na praktično naravnani delavnici bodo uporabljene različne metode, naloge in vaje, ki nam bodo pomagale razjasniti večino zastavljenih vprašanj, in na kateri se bodo udeleženci naučili prepoznavati  in odkrivati notranjo poklicanost k poklicu in lastni karierni poti.  

 

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 75 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor