Datum / Čas
Date(s) - 13.10.2016
17:30 - 20:30

Lokacija
Skupina Primera, d.o.o.

Avtor


IZKUŠNJE

Tea Smonker je zaposlena v Socialni zbornici Slovenije na področju izobraževanja in supervizije.  Izvaja dopolnilno dejavnost kjer kombinira aktivnosti zdravilnega zvoka tudi z znanji s področja coachinga in NLP-ja, za katerega se je usposabljala pri mag. Mariji Turnšek Mikačič (coach, karierni coach,  NLP master – praktik), za igranje gongov  (gong mojster) pa pri Dono Conreauxu iz New Yorka in Mojci Moryi Malek iz Maribora. FB: www.facebok.com/gongsaktiwellness

VSEBINA

Delavnica razgrajevanje čustvenih stanj je bila uspešno izvedena na Tednu vseživljenjskega učenja leta 2014 in v Vita centru v Rogaški Slatini. Je kombinacija globoke sprostitve z poglobljenim dihanjem  iz joge v uvodu, za katerim sledi pogovor v paru po metodi coachinga. V coachingu posameznik opiše situacijo, ki mu predstavlja čustveno  bolečino, in poišče cilje za razrešitev. V drugem delu si ob poslušanju gonga oblikuje namero, ki ga bo v življenju pri tem podpirala in vzpostavi stik s čisto zavestjo. Ob zaključku sledi pogovor o vtisih.  Udeleženci lahko prinesejo s seboj podlago za ležanje ali pa sedijo.

DELAVNICE V 2016

Sreda, 9. 11. 2016, Boris Toplak: Nove spretnosti – hitro in zabavno! (učenje z orodji NLP)
Torek, 6. 12. 2016, Staša Florjančič: NLP in mladostniki

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor