Datum / Čas
Date(s) - 09.05.2017
17:30 - 20:30

Lokacija
Hacquetova 4, 3. nadstropje, stanovanje 17

Avtor


Delavnico bo vodila Helena Zajec, univ.dipl.oec., INLPTA trainer, poslovni in osebni coach.

IZKUŠNJE

Helena je certificirana INLPT trenerka, moderatorka skupinskih procesov, poslovna svetovalka in coachinja. Izvaja licencirane treninge NLP ter oblikuje specializirane NLP delavnice za področje osebne rasti in razvoja poslovnih veščin. Za seboj ima 20 let uspešne kariere, zato so njena predavanja izrazito praktična, saj je NLP orodja uporabila tako pri vodenju, prodaji, coacingu zaposlenih kot še posebej pri self mananemetu. Zaradi pozitivnih učinkov, ki so jih imela NLP znanja na njeno delo in odnose, se posebej zavzema za prenos NLP v poslovna okolja. Od leta 2015 je aktivna članica upravnega odbora Slovenskega društva za nevroligvistično programiranje, kjer s svojo aktivnostjo soustvarja NLP prostor v Sloveniji. Več o Heleni: http://www.fokusnlp.si/helena-zajec.html

VSEBINA

V življenju ni vseeno, v kakšnih stanjih se najpogosteje znajdemo; nekatera čustvena stanja nas podpirajo, spet druga pa nas pri naših kognitivnih in vedenjskih izbirah lahko hromijo. S tem razlogom je upravljanje z notranjimi stanji ena najpomembnejših veščin tako pri upravljanju s seboj, doživljanju svojega življenja kot tudi pri delu z drugimi. Ker se posamezniki vedno odzivamo na interpretacijo realnosti, ne na realnost samo, bomo na delavnici spoznali gradnike ustvarjanja te realnosti ter raziskali možnosti, kako te gradnike zavestno izbirati v iskanju svoje čustvene svobode. Predavanje temelji na orodjih in uvidih, ki jih je predavateljica osvojila na treningu Anthonyja Robbinsa: »Unleash the power within«.

PRIJAVA IN ČLANARINA:

NOVO: Za delavnico je obvezna prijava preko spletnega obrazca Prijava na aktivnost in ne več preko e-naslova. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.

Dodaj odgovor