Torek, 14. 3. 2017, od 17:30 do 20:30 ure

Lokacija: Hacquetova 4, 3. nadstropje, stanovanje 17, 1000 Ljubljana (pozvonite na zvoncu Zveza društev vojnih invalidov Slovenije)
Delavnico bo vodila mag. Darja Zorko Mencin, predsednica SNLP.

IZKUŠNJE

Je magistra neprofitnih organizacij in oseba z veliko pozitivne energije. Rada dela v motiviranih in angažiranih timih ali s takšnimi posamezniki. Deluje kot izkušena trenerka Taquion, NLP trener (IANLP) in NLP mojster Coach (INLPTA). Je izkušena izvajalka Eriksonove hipnoze, ontološki coach, Mastermind, certificirani profesionalni osebni in poslovni coach, podjetniška svetovalka, moderatorka skupinskih procesov, vodja in promotorka mednarodnih projektov.

VSEBINA

Ste se znašli v stanju večjega prepada, ki ga spremljajo medsebojna obtoževanja, nagajanja, bojkoti, in vam primanjkuje odločnosti pri spopadanju s konflikti? Želite spoznati učinkovite aktivnosti za njihovo premagovanje in postaviti temelj zaupanja vase tudi v najtežjih trenutkih? Se želite posloviti od neproduktivnega zapravljanja časa in nekonstruktivne energije ter uporabiti vaš čas za bolj koristne aktivnosti?

Na podlagi diagnostičnega orodja, ki je nadgradnja NLP tehnike, bomo odkrivali:

Kaj mi prinašajo konflikti v danem trenutku?
V kakšne pasti omejitev in blokad sem ujet v vsakodnevnih konfliktih?
Kaj se skriva v ozadju konfliktov in kaj moram spremeniti pri sebi, da se bo trenutno stanje spremenilo na bolje?
Kako zgraditi varnostno okolje energij na osnovi pristopa metafore mejnika?
Kako je mogoče učinkovito reševanje le-teh?
Kako zastaviti uspešne aktivnosti za premagovanje konfliktov, strahov in nemoči?

 

PRIJAVA IN ČLANARINA:

Za delavnico je obvezna prijava na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.