Datum / Čas
Date(s) - 07.12.2017
18:00 - 20:00

Lokacija
Periskop

Avtor


Dober stik je eden od stebrov NLP. Dober stik vodi v odličen odnos med dvema osebama.

Na delavnici se bomo naučili praktične tehnike hipnoze in avtohipnoze na primeru usvarjanja stika med dvema osebama in med osebo in publiko. Delavnica je namenjena vsem, ki želite  spontano in ustvarjalno stopiti v stik z neznacem, klientom in z njim poglobiti osebni, prijateljski ali poslovni odnos.

Vsak, ki hoče stopiti ven iz škatle razuma, iz zavesti ega, mora uporabiti jezik, ki se dotakne telesa in njegovih občutkov. Če želite biti učinkovit komunikator, se morate dotakniti nečesa znotraj sebe. Način, kako uporabljamo jezik, bo zbudil nekaj v drugih ljudeh, bo zbudil odziv razuma in telesa. To lahko dosežemo s hipnozo in avtohipnozo,  kjer  vzdružujemo dober stik tako, da  oblikujemo ustrezne jezikovne vzorce, ki jih imenujemo sugestije ter metafore.

Brezplačno delavnico vodi član društva SNLP, Doc. dr. Beno Arnejčič.

Je doktor znanosti s področja psihologije, redno zaposleni  visokošolski učitelj na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem in nosilec različnih družboslovnih in psiholoških predmetov. Je mojster nevroligvističnega programiranja, NLP praktik hipnoze in Jungov couch in psihoanalitik. Znanstveno in strokovno raziskuje na področju  hipnoterapevtke  znanosti  v sodelovanju in pod supervizijo psihoterapevta mag.  Mirana Možine na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Trenutno je v postopku pridobitve licence za terapevta medicinske hipnoze pri profesorju dr. Marjanu Painterju.

Obvezne prijave na povezavi: prijava aktivnosti ali po emailu: info@snlp.si

Število je omejeno.

Veseli bomo, če tudi vašim sodelavcem, znancem ali poslovnim partnerjem, ki se soočajo z izzivi pri komunikaciji, priporočite udeležbo na dogodku in jim posredujete to vabilo.