Datum / Čas
Date(s) - 30.11.2017
18:00 - 20:00

Lokacija
Mestna knjižnica Ljubljana - Knjižnica Bežigrad

Avtor


 Delavnico bo vodil Luka Škrjanc, NLP coach.

IZKUŠNJE

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju coachinga je pomagal organizacijam in posameznikom v različnih panogah (od športa, izobraževanja, osebnostnega razvoja in poslovnega področja). Zadnjih nekaj let se posveča predvsem poslovnemu področju, kjer dela v različnih industrijskih panogah tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Največ izkušenj ima na področju visokega in srednjega managementa, predvsem namodeliranju komunikacijskih strategij, vodenju in razvoju  heterogenih teamov, pogajanj, nadgrajevanju prodajnih metodologij, analize in razvoja kompetenc ter kriznega managementa. Pristope, ki jih razvija glede na natančno specifiko potreb posameznih podjetij in teamov, uspešno implementirajo v različnih organizacijah, tako v internem kot tudi eksternem poslovnem komuniciranju.

VSEBINA

Vsi se zavedamo, koliko časa preživimo v službi, naj si bo to s sodelavci ali pa s poslovnimi partnerji. To pa ne pomeni samo fizične prisotnosti na delovnem mestu, k temu je potrebno prišteti še čas in energijo, ki jo porabljamo za razmišljanje o službenih zadevah, odnosih na delovnem mestu, izbira prave “taktike”, ko želimo nekaj sporočiti ali doseči… vse to nam vzame večino našega vsakdana in zato je ključnega pomena, da imamo vzpostavljene primerne odnose na strateško pomembnih točkah našega “službenega” življenja. Vsi, ki delamo v ekipah ali pa v organizacijah vemo, kako zelo je pomembno, da imamo primeren odnos ne samo do sodelavcev, tudi do dela in predvsem do nas samih.  Ravno stresne situacije na dnevni bazi, žal prepogosto, vodijo do napetosti in krhanja primernih odnosov znotraj nas ter v naši okolici, kar posledično privede do manjše učinkovitosti, nedokončanega dela, lovljenja zadnjih minut rokov, neprimernega vedenja med sodelavci…zaradi tega se zavrti kolo nezadovoljstva in na koncu je tukaj še zmanjšani finančni učinek, ki ga vidijo lastniki in direktorji, ter zaradi tega, ponavadi, še bolj zaostrijo pogoje in kolo nezadovoljstva dobi še dodaten zagon. Je lahko drugače?
Delavnica je namenjena prepoznavanju pasti, ki vodijo v neprimerne odnose, ter na podlagi teh spoznati učinkovita orodja za izboljšanje delovne klime ter vzpostavitve primernih odnosov na delovnem mestu.
Za delavnico je obvezna prijava preko spletnega obrazca Prijava na aktivnost. V primeru, da se vam povezava ne bo delala, se izjemoma prijavite prijavite na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €.