Datum / Čas
Date(s) - 30.05.2017
17:00 - 20:00

Lokacija
Mestna knjižnica Ljubljana - Knjižnica Bežigrad

Avtor


IZKUŠNJE

Beno Arnejčič je doktor psihologije in univerzitetni diplomirani obramboslovec, praktik in mojster NLP, licencirani couch (ICF) po metodi Art Epression Jung Couching, praktik hipnoze in v procesu pridobitve licence za hipnopsihoterapevta. Beno uspešno in dinamično vpleta orodja NLP, Jung Couchinga in transa v svoje redno delo poučevanja na Pedagoški fakulteti v Kopru. Principe hipnoze in transa uporablja tudi kot orodje učinkovitega učenja in pri tem izhaja iz spoznanj M. H. Ericksona. Zlasti omenjene izkušnje uspešno uporablja pri predmetu Socialne veščine otrok in staršev. Beno Arnejčič je prav tako aktiven kot Jungov couch in predvsem praktik hipnoze pri pomoči bolnim za rakom ter njihovim svojcem, samostojno in v sodelovanju s centrom za alternativno zdravljenje raka Can Save. Zadnji dve leti se izobražuje iz hipnopsihoterapije na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani. Izobražuje pa se tudi v okviru Društva za medicinsko hipnozo za pridobitev licence terapevt medicinske hipnoze.

VSEBINA

Beno bo predstavil koncept, praktične izkušnje in rezultate trans-celostnega couchinga ter hipnopsihoterapije, pri katerih uporablja izbrane tehnike NLP zlasti kot praktično pomoč bolnim za rakom in njihovim svojcem.

CILJI

Udeleženci bodo spoznali temeljne pojme in razlike med transcouchingom, hipnozo, medicinsko hipnozo in hipnopsihoterapijo. Naučili se bodo, kako izboljšati predavanja in delavnice z ustvarjalno in dinamično uporabo ter prepletanjem transa in hipnoze z izbranimi orodji NLP.

 

 

NOVO: Za delavnico je obvezna prijava preko spletnega obrazca Prijava na aktivnost. V primeru, da se vam povezava ne bo delala, se izjemoma prijavite prijavite na info@snlp.si. Za člane je delavnica BREZPLAČNA, za nečlane pa znaša 25 €. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.