Datum / Čas
Date(s) - 21.12.2017
18:00 - 20:00

Lokacija
Mestna knjižnica Ljubljana - Knjižnica Bežigrad

Avtor


Delavnico bo vodil Gregor Guštin, NLP Coach.

IZKUŠNJE

Gregor je NLP coach, moderator organizacijskih in družinskih postavitev ter ponosni oče dveh fantov. Veseli ga delo tako s posamezniki, ki mu vedno znova prinesejo nova spoznanja in odkritja. Pa tudi delo s skupinami, kjer ima vsaka skupina nekoliko drugačno dinamiko. Svoje znanje in izkušnje prenaša tudi v podjetja iz Slovenije in tujine.

VSEBINA

Novo leto je čas prehoda iz starega v novo, kar prinaša mnogim željo, da bi bilo naslednje leto veliko bolje kot je bilo trenutno. Nekaterih stvari nimamo in ne moremo imeti pod nadzorom, zato pa se lahko mirno osredotočimo na tiste, na katere lahko vplivamo: naš način razmišljanja, našo perspektivo, naš način odločanja in posledično naš način delovanja. Če bomo bolj skladno delovali, potem bo naslednje leto zagotovo tudi boljše.

Delavnica je torej namenjena vsem tistim, ki bi si želeli na kakšnem področju lastnega življenja delovati drugače. Razmišljali bomo, od kje sploh izvirajo naši vzorci, kako so nastali, kako jih ustvarjamo in kako jih lahko spremenimo. S preprosto tehniko, ki jo bomo tudi preizkusili na delavnici, bomo pogledali kaj je tisto, zaradi česar nek vzorec vedenja vztraja v našem življenju. Morda bomo imeli priložnost tudi uvideti, kaj je tisto, kar omogoča, da ta vzorec prekinemo in zakorakamo v novo smer.

Za delavnico je obvezna prijava preko spletnega obrazca Prijava na aktivnost. V primeru, da se vam povezava ne bo delala, se izjemoma prijavite prijavite na info@snlp.si. V priponki sta pristopna izjava, vprašalnik in navodila za plačilo članarine za interesente. Vprašanja o članarini sprejemamo na omenjeni e-naslov.